BHV opleiding in Amsterdam

BHV opleiding in Amsterdam volgen kan bij BHVAmsterdam.nl. Er is elke maand een BHV cursus beschikbaar en het is mogelijk om al vanaf 1 deelnemer mee te doen. De opleiding duurt 1 dag en levert het belangrijke BHV diploma op.

De BHV opleiding bevat een aantal verschillende onderdelen, gericht om te handelen als BHV’er binnen een organisatie. Om iedereen in veiligheid te brengen, zowel medewerkers als bezoekers of anderen die op dat moment aanwezig zijn.

Training of cursus in Amsterdam: vanaf 1 deelnemer

De BHV opleiding in Amsterdam is al beschikbaar vanaf 1 deelnemer. Wij zorgen voor uitstekende faciliteiten in de hoofdstad, om goed mee te kunnen oefenen. Bovendien is er standaard koffie, thee, water, fris en een lunch beschikbaar.

De BHV training in Amsterdam zorgt ervoor dat u netjes kunt voldoen aan de ARBO wetgeving op het gebied van veiligheid. En met de BHV opleiding in Amsterdam garandeert u een veilige situatie tijdens noodsituaties.

Gratis parkeren of met het openbaar vervoer

Interesse in een BHV opleiding in Amsterdam? De locaties in Amsterdam beschikken over gratis parkeergelegenheid en zijn goed te bereiken met openbaar vervoer.