Wat is de afkorting van BHV

bhv

Benieuwd waar de afkorting BHV voor staat? De afkorting van BHV kan 3 betekenissen hebben. Het meest bekende is bedrijfshulpverlening. Daarnaast kan de afkorting BHV ook gebruikt worden voor burgerhulpverlening en basishulpverlening.

Wat is de betekenis van de afkorting BHV?

Het meest voorkomende betekenis van de afkorting BHV is bedrijfshulpverlening. Op die manier staat de afkorting BHV’er voor een bedrijfshulpverlener. Het zijn medewerkers van organisaties, die op basis van BHV cursus en met de juiste BHV materialen kunnen handelen als er nood aan de man is. De BHV afkorting wordt meer gebruikt dan de volledige benaming, omdat het de aanduiding een stuk gemakkelijker maakt.

BHV opleidingen en herhalingen in Amsterdam

Een medewerker(s) als BHV’er(s) binnen de organisatie opleiden of tijdig zorgen voor de verplichte herhaling? Wij kunnen u meer vertellen over wat BHV is en aan welke belangrijke eisen u als bedrijf dient te voldoen. Meer weten over BHV, onze opleidingen en de verplichtingen die er gelden voor iedere organisatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.