Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

10
Voor het eerst een BHV-cursus gevolgd. Ik heb er veel van geleerd! Mooie ruime locatie in Den Haag, met gratis parkeergelegenheid en een uitgebreide lunch. De instructrice Ruby was super! Je kon zien dat ze veel ervaring had. Ze legde alles stapsgewijs en helder uit en keek goed mee bij alle oefeningen. Ik heb er veel van opgestoken, voel me een stuk zekerder en ben blij dat ik de cursus gevolgd heb.
Manisha (Den Haag) schreef op 15-03-2023
8
Prettige locatie met heel veel kennis en ervaringen .Was leerzaam om BHV cursus bij 101 BHV .nl te mogen deelnemen. MVG I.EKREN
Ismail (Den Haag ) schreef op 15-03-2023
10
Zeer goed en duidelijk was weer een goeie BHV herhalingscursus.
Jessica (Steenwijk) schreef op 14-03-2023
9
Wat goed om dit eens te doen. Voor mij was het de eerste keer en ik heb er enorm veel van opgestoken, vooral door zelf ook te doen. Belangrijk om dit te kunnen en deze kennis en ervaring up-to-date te houden. René is een geweldige vent met veel ervaring die het ook nog eens op een goede én leuke manier weet over te brengen.
Arjan (Nijkerk) schreef op 13-03-2023
8
Prettige Instructeur, duidelijk en to the point.
Wiebren (Halfweg ) schreef op 12-03-2023
8
Was interessant
Peter (Spaarndam) schreef op 10-03-2023
9
Het was weer als vanouds. Duidelijke uitleg en alles weer bij langs geweest. Het reanimeren (erg leuk met de ambulance race) oefenen buik naar rug, stabiele zijligging, Rautek, Heimlich, verbinden, maar dit keer kwamen ook steek en schotwond aan de beurt. Dan nog de deur procedure en brandjes blussen. Lekker actief bezig zijn en in je groepje een scenario doen. Ik heb genoten en lekker mijn kennis ververst zoals het hoort. Ook Stefan was lekker enthousiast en dat maakt dat een BHV training leuk en leerzaam is.
Tineke (Groningen ) schreef op 09-03-2023
10
Veel informatie gehad, op een leuke manier verteld. Locatie was super, lunch goed verzorgd. Het was een drukke, informatieve, leerzame maar toch ook gezellige dag.
Laura (Arnhem) schreef op 08-03-2023
10
Een goede en leerzame opfriscursus. Leuk om wisselende trainers te hebben waardoor je iedere keer weer op een andere wijze wordt getraind!
Robin (Utrecht) schreef op 07-03-2023
10
We gingen duidelijk en snel overal doorheen en waar vragen over waren werd uitgebreid behandeld. Jammer dat ik de naam niet meer weet van de instructeur, weten jullie dat niet hij was ingehuurd door jullie
marc (haasen) schreef op 06-03-2023