Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9
In verband met Covid-19 heeft de BHV-cursus een andere vorm gekregen. Ondanks dat wij niet alle situaties konden oefenen, was de cursus erg duidelijk en compleet. Complimenten voor Sylvie!
Anouk (Amersfoort) schreef op 26-11-2020
10
Ik vond het heel leerzaam en Sylvie was echt geweldig en grappig !! Ik zou uren lang naar haar kunnen luisteren. Ze heeft een geweldige manier om informatie uit te leggen. Ik hoop haar bij de volgende training weer te zien. Heel erg bedankt!
Marcela Louisa Speelmans (ARNHEM) schreef op 25-11-2020
10
Fijn ontvangst, opleiding met een lach en een positieve insteek, ruim de tijd voor alle vragen, kundig en no-nonsens mentaliteit. Als ik bij het plannen van de herhaalcursus een instructeur zou kunnen selecteren, zou ik kijken wanneer Sylvie de cursus zou geven!
Esther (Druiventros, Berkel-Enschot) schreef op 24-11-2020
8
Wij volgen elk jaar de BHV cursus onder leiding van Anja. Zij zorgt er voor dat theorie interessant is en ook de praktijk handelingen houdt ze leuk. Een betere instructrice is er niet. Absoluut een aanrader
Danielle (Groningen) schreef op 24-11-2020
9
Erg enthousiaste trainster Anja achternaam weet ik niet maar zit ook bij de vrijwillige brandweer
Alexandra Moerman (GRONINGEN) schreef op 23-11-2020
8
Deze herhaling was erg fijn. Een instructeur die vanuit de praktijk vertelt wat belangrijk is voor een bhv'er. Ook heel praktisch: oefening op papier gemaakt over ontruiming. Goede oplossing in coronatijd en voor mij ook de eerste keer dat ik iets leer over de hele ontruiming van een gebouw. Nu kan ik ook heel gericht de interne instructies in ons bedrijf aanpassen daar waar nodig.
Petra (Vlijmen) schreef op 23-11-2020
10
Wij hebben les gehad van sylvia. Onlangs dat we vanwege corona niet veel praktijk hebben kunnen doen was ze heel duidelijk en probeerde ze zoveel mogelijk uitleg te geven en te laten zien.. Ook leuk humor. Zeker aan te raden!
Seyhan (Arnhem) schreef op 23-11-2020
10
Dit was mijn 5e keer dat ik een opfriscursus had maar dit was de eerste keer dat ik het zo naar mijn zin had. Ondanks alle regelementen van het RIVM wist Sylvie (of Sylvia excuses als ik het verkeerd zeg) het toch interessant te maken en de dag goed te vullen. Ik denk mede ook door al haar ervaring naast enkel BHV'er dat ik mij beter wist te concentreren en ik ook echt geïnteresseerd was in wat er werd verteld. Haar enthousiasme werkte echt aanstekelijk en ik zou haar zo weer willen hebben als ik weer een opfriscursus heb. Aan haar graag ook: Dank nogmaals voor de interessante dag, hoop dat je veilig thuis bent gekomen (tilburg is niet om de hoek haha) en hopelijk tot volgend jaar!
Dominique (Amsterdam) schreef op 20-11-2020
7
ondanks coronamaatregelen een fine les. Jammer dat stabiele zijligging ed "verbaal" moet. Kwam erachter dat het zo veel lastiger is om t goed te doen....
dicky (eindhoven) schreef op 20-11-2020
6
Zelf koffie zetten en eigen lunch meebrengen ivm COVID-19. inhoud van de cursus (herhaling) wel in orde.
Wim de Haar (Bentelo) schreef op 17-11-2020