Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9,0
Was een goede en duidelijke cursus . Een goede en enthousiaste instructeur . Dus heel positief
Zeger de Ruiter schreef op 21-05-2019
9,0
Fijne manier van werken..oefeningrn in praktijk ook. Veel opgestoken.

Wat wel opviel is dat we steeds achter liepen op schema..Misschien moeten onvoorziene gebeurtenissen ingecalculeerd worden

Leuke man die de cursus gaf
Niels van Velthoven schreef op 21-05-2019
8,0
in de ochtend werken met een Lotus acteur had een grote toegevoegde waarde.
Veel interactie tussen de aanwezigen (kleine groep) en geen presentaties op scherm. Dynamisch en interessant.
Cora Taal schreef op 21-05-2019
9,0
Het was een prima cursus, de halve dag. Alles rap doorgenomen. De tijd mist om alles goed door te nemen, maar daar is de halve dag dan ook voor.
Leuke trainer ook, heel spontaan en wist heel veel.
Louise van Dijk schreef op 21-05-2019
7,0
Op zich een fijne cursus, maar heel irritant dat er ook mensen meededen die nog nooit hun bhv hadden gehaald. Dat houdt de groep op en haalt de mogelijkheid tot verdieping weg.
Over de e-learning: vreemd dat er vaker dezelfde vragen in hetzelfde examen staan. Overigens ook veel taalfouten in de e-learning.
Lisanne schreef op 21-05-2019
9,0
Die mentor heeft een zeer goed les gegeven... die is goed... meer praktijk gedaan...oefeningen ... heel goed bezig
Rui Michael Santos Pinhal schreef op 21-05-2019
8,0
Positieve ervaring, de dag zelf was interactief.
De toevoeging van Ronald van Lotus was ook echt een toevoeging. Door het op deze manier te oefenen onthou je het veel beter.
Esther Batenburg schreef op 20-05-2019
8,0
Goede & informatieve cursus. Vooral de inzet van de LOTUS zorgde ervoor dat de cursus interessant bleef en het gaf tevens een dynamisch aspect eraan waardoor de stof beter blijft hangen. De LOTUS geeft echt veel meerwaarde!!
Marc de Vrij schreef op 20-05-2019
9,0
Interessant gegeven cursus.
Jaco Vooijs schreef op 18-05-2019
9,0
Een leerzame dag, waarbij mijn aandacht tot het eind vd dag vastgehouden werd.
Marian Huyskens schreef op 18-05-2019