Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

10
Een gezellige, leerzame middag waar we interactief aan de slag gingen met verschillende onderwerpen. Ik heb veel geleerd en raad iedereen aan om deze training te volgen.
Ludo Jacobs (Nijmegen) schreef op 15-04-2021
10
vlot gezellig en leerzaam, 1 woordt Top.
Bob (Amsterdam) schreef op 14-04-2021
10
Echt een heel leerzame dag gehad bij 101BHV in Groningen. Duidelijke uitleg, alle voorzieningen heel netjes geregeld ook. Begrijpelijk en alle tijd en rust voor je vragen en extra voorbeelden en oefeningen.
Joëlle (Haren ) schreef op 14-04-2021
8
Dag als zeer positief ervaren, zeer duidelijke instructie met mooie voorbeelden. Enige nadeel was de ruimte, dit was erg hol.
Esmée (Amsterdam) schreef op 13-04-2021
10
Docent heeft veel ervaring en vertaald de cursus naar de praktijk.
Hanneke (Eerbeek ) schreef op 13-04-2021
9
Duidelijke uitleg, waar genoeg ruimte was voor vragen of herhaling van oefeningen (en een grapje, ook niet onbelangrijk). Dit jaar hadden we een goede instructeur, die enthousiast en leuk uitlegt !
judith (Utrecht) schreef op 12-04-2021
10
De cursusinstructeur was zeer goed opgeleid en kon de punten goed overbrengen. Ik kijk nu al uit naar de vervolgopleiding volgend jaar. zeer sterk aanbevolen
Nanni (Nistelrode) schreef op 09-04-2021
8
De ervaring om de BHV te doen is zeker goed. Reanimatie op de dummies geeft je toch weer even het gevoel. En de Leraar gaf ook wat lotus voorbeelden. Tia beroerte en het verschil hart aanval vrouw of man zeker belangrijk.
Willem (Eindhoven) schreef op 08-04-2021
7
De instructeur gaf de lesstof met uitleg en samenvattend, heel goed weer. Ook betrok hij de deelnemers actief mee te doen aan de lesstof. Dus verslapping zat er niet in. Naslag werk is ook goed gebundeld. Digitale presentatie ging ook goed. Andere materialen voor blus oefeningen waren ook dik in orde.
Dennis (Spijkenisse ) schreef op 08-04-2021
8
Deze herhaling was prima, voorafgaand de e-learning doorlopen en tijdens de bijeenkomst werd nog stilgestaan bij de belangrijkste topics en werd alles in praktijk gebracht. Fijne manier om te herhalen.
Lisanne (Den Haag) schreef op 08-04-2021