Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9
BHV instructeur was volledig in alles behandelen, heeft veel ervaring en deelt deze ook. Daarnaast alles duidelijk, praktisch toepasbaar (niet zo moeilijk denken); beviel mij erg goed! Enkel boekjes, naslag werk miste. Instructeur gaf ook wel aan dit besteld te hebben, maar kwam later binnen. Eerder ook wel moet toetsen/e-learning moeten werken, maar dit totaal niet gemist, ging prima zo.
Sabina (Utrecht) schreef op 02-12-2022
9
Prima dag en goede opfriscursus
Yvonne (Gorinchem) schreef op 02-12-2022
10
Hele fijn en leerzame dag gehad
Erik (Eerde) schreef op 01-12-2022
9
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Een goede/duidelijke instructeur die de theorie goed mixte met de praktijk en op een interactieve manier lesgaf. Je gaat daadwerkelijk nadenken over wat je moet doen en dat is goed. Daarnaast was de locatie ook zeer prettig en de sfeer was ook goed. Per slot van rekening komen er ook onderdelen aan bod die in de praktijk heftig kunnen zijn.
Glenn ('s-Hertogenbosch) schreef op 01-12-2022
9
Centrale locatie, cursus prima opgebouwd en leuk gegeven.
Damian (Utrecht) schreef op 01-12-2022
9
Leuke dag, veel geleerd en fijne docent
chantal Flink (Rosmalen) schreef op 01-12-2022
8
Instructeur vertelde op een niet saaie manier, zodat je geboeid bleef Goed om zelf een paar keer te oefenen Lunch en koffie/thee waren prima verzorgd Locatie was wat minder, beetje koud en geen vrije parkeerplaatsen
Nathalie (Amsterdam) schreef op 30-11-2022
10
Goede, duidelijke uitleg waardoor het leuk blijft om te volgen.
Sandra Provoost-Visser (Capelle aan den IJssel) schreef op 30-11-2022
9
Goede herhaling! Prettig opgedeeld in 2 dagdelen met een goed verzorgde lunch tussendoor.
Chantal (Noordwijk ) schreef op 29-11-2022
9
Als nieuwkomer beoordeel ik het als een leerzame bijeenkomst met een enthousiaste instructeur. Het was wel duidelijk dat er mensen waren die vaker een (vergelijkbare) bijeenkomst hadden gedaan. Die wisten meer.
René Ketelaar (ROTTERDAM) schreef op 28-11-2022