Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

10
We hebben een superleuke ontspannen lesdag ervaren. Geen gestamp maar een dag in spelvorm waarbij je dus zelf moest nadenken. Houden zo!
Jan (Hellevoetsluis) schreef op 27-11-2023
8
Bas was een fijne en leuke trainer, hij maakte de training erg speciaal. Alleen de locatie in Wijchen is erg matig, de locatie wat voorheen gebruikt werd in Beuningen (Droom) was echt vele malen beter dan de locatie in Wijchen.
Jeremy (Beuningen) schreef op 27-11-2023
10
Erik deed het goed.
Christy (Amsterdam) schreef op 27-11-2023
10
Snel, met humor maar vakkundige dag van Andre.
Frans (Amsterdam) schreef op 27-11-2023
7
hij deed het heelleuk
Dine (Amsterdam) schreef op 24-11-2023
10
Voor mij was het de beste BHV cursus die ik ooit heb gedaan! Onze instructeur Luc was super duidelijk, deskundig en engaging. Ik heb weer erg veel geleerd!
Tina Trinks (Hoorddorp) schreef op 23-11-2023
7
Ik vond het een hele leuke en leerzame dag. Luuk is een goede cursusleider en legde alles duidelijk uit en liet ons goed alles doen.
Diana Faerber (Amstelveen) schreef op 23-11-2023
8
Veel kennis weer opgedaan. Bij het gedeelte eerste hulp werden er snel ook kinderen meegenomen ivm onze doelgroep. Hier ging ik vooral naar huis met iets doen is beter dan niets doen. Bij de Brand en ontruiming ook veel gehoord over de regels en vooral het waarom. Dit gecombineerd met praktisch oefenen. Al merk ik dat vaker oefenen zeker niet verkeerd is. Dit lag ook denk ik aan de gevarieerde groep mensen die je nog niet kent.
Miriam (Groningen) schreef op 22-11-2023
10
Ruby verzorgde de ochtend en dat deed ze echt onwijs leuk. Je merkt aan alles dat dit haar passie en dat dit echt is wat ze leuk vindt om te doen. Hele leerzame en vooral ook leuke ochtend gehad. Ik kan er weer even tegen aan.
Dorien (Capelle aan den IJssel) schreef op 21-11-2023
10
Docent heeft constant mijn aandacht weten te behouden, ondanks dat de leerstof bekend is. Goede indeling van de ochtend met veel praktijkhandelingen.
nico (Bleiswijk ) schreef op 20-11-2023