Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

8
Fijne training gehad, duidelijk alles uitgelegd. Jammer dat het stukje brand zo kort was.
Emma (Eindhoven) schreef op 27-02-2020
10
Een goede cursus waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en waarin een goede begeleiding is bij het praktijk gedeelte. De instructrice gaf op een zeer prettige manier uitleg over alle zaken. Niet geheel onbelangrijk; lunch was goed verzorgt en ook de koffie/ thee faciliteiten waren dik in orde. Op zien Grunnegs: Kon minder!
Geertjan (Groningen) schreef op 26-02-2020
8
De cursus als zeer goed ervaren werd stap voor stap uitgelegd. Veel scenarios besproken en zo veel mogelijk kunnen oefenen. Echter was de locatie minder goed, klein lokaal we hebben zowat het hele lokaal moeten ombouwen om wat te kunnen zien. Verder was de instructor zeer professioneel met veel ervaring en expertise.
Ryan (Rotterdam) schreef op 26-02-2020
10
Een leuke en leerzame dag die goed verzorgd was. De sfeer was fijn en er werd veel gelachen. Bij serieuze onderwerpen was het ook serieus. Reanimatie geoefend op de pop en geoefend om verbanden aan te leggen. In de middag konden we helaas geen brandje blussen, omdat het weer dat niet toe liet. Wel een leerzaam domino spel gespeeld om de theorie over brandveiligheid te oefenen.
Aad (Rijswijk) schreef op 25-02-2020
9
De cursus is zeer aan te bevelen. De cursus werd door een enthousiaste instructrice gegeven en zij had al ruim 15 jaar ervaring. Gestructureerde, heldere uitleg. Het is vast niet makkelijk om zowel EHBO als brand-preventie in 1 dag te bevatten in een cursus, maar ze deed dit prima. Het enige kleine minpuntje was de te kleine ruimte waarin we zaten: soms werd het zicht op oefenmateriaal (pop, geplaatst op de vloer) ontnomen. Een grotere ruimte zou wel goed zijn geweest.
Koen (Rotterdam) schreef op 25-02-2020
8
Ivm een vacature zelf me aangemeld voor deze cursus. Vond het een hele leuke groep mensen en veel geleerd op 1 dag
Jack Broek (Groningen) schreef op 24-02-2020
10
Natuurlijk leer je in 1 dag niet alles. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik veel heb opgenomen in 1 dag. Instructeur was duidelijk. Manier waarop hij uitleg gaf, was super leuk en leerzaam. Kom zeker terug voor herhaling volgend jaar!! TOP
Orhan (Leiderdorp) schreef op 24-02-2020
10
Was een herhaling voor mij maar wel heel leerzaam.
Ender (Amsterdam) schreef op 24-02-2020
8
In de groep van 10 deelnemers, was een goede sfeer en er was tijd voor interactie. De trainer, wist veel ervaring en kennis over te brengen.
Raymond (Naaldwijk) schreef op 24-02-2020
10
Heel veel geleerd en ook direct toegepast. Nogmaals dank en tot volgend jaar!
Noell (Amsterdam) schreef op 21-02-2020