Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

10,0
Erg leuke instructeur met veel praktijkvoorbeelden, duidelijke instructies en humor.
Marc Jonk schreef op 06-03-2019
9,0
Leuke instructrice en afwisselende opdrachten en theorie. Was een nuttige dag!
Demelza de Jong schreef op 06-03-2019
9,0
Prima uitleg! En leuke cursusleidster!
Petra Scholten schreef op 06-03-2019
7,0
Ik heb inmiddels 5+ BHV cursussen gehad. De cursus an sich was uitstekend. Alle belangrijke onderwerpen zijn besproken en sinds enkele wijzigingen per 2017 (mitella, volgorde bij evt reanimatie) was het goed om deze cursus te herhalen voor mij.

In het verleden heb ik ook herhalingscursussen gehad met LOTUS-en, dit maakte het een stuk realistischer en fijner omdat je echt geconfronteerd wordt met iets dat kan gebeuren.

De trainer was ervaren en wist een goede balans te houden tussen les materiaal en praktijk voorbeelden. Fijne vent.

De locatie was voor mij, als OV-er, uitstekend. Heel fijn dat het dicht bij een NS (intercity) station zit.
Ik begreep wel dat enkele auto bezitters moeite hadden met het parkeren in de directe omgeving.

De lunch was ook top. Goede/lekkere broodjes en soep. Ik miste wel iets qua drinken erbij (naast de thee/koffie en water gedurende de dag).

Thanks!
Aernout van Someren schreef op 06-03-2019
9,0
Het was een leuke en leerzame dag, André was een topleraar, het was nooit saai, veel ruimte voor vragen en eigen anecdotes
Karlijn schreef op 06-03-2019
8,0
Leuke en goede opfriscursus op een goede locatie
Bert van Ramshorst schreef op 05-03-2019
8,0
Goed georganiseerd.
g.bruining schreef op 05-03-2019
8,0
Gezellige docent. Geeft duidelijk les.
A.A.Zuijdervliet schreef op 05-03-2019
10,0
Heel goed uitgelegd door Bas. Niets anders verwacht had ook een aantal jaar terug cursus van hem gehad.
Maikel schreef op 05-03-2019
10,0
Vrouw die de cursus gaf was erg vriendelijk,vrolijk, streng op goede momenten en wist precies waar ze het over had.

Perfecte uitleg oefeningen die ze voordeed waren erg overzichtelijk en duidelijk.
Michael Pot schreef op 05-03-2019