Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9
Weer goed opgefrist
Jasper (Veghel ) schreef op 26-10-2021
8
De scholing was goed opgezet en leerzaam. De theorie en praktijkinformatie over de stof werden goed afgewisseld gedurende de hele dag. De lesstof was duidelijk en vragen werden beantwoord.
Mirjam (Rotterdam) schreef op 21-10-2021
10
Enorme kennis opgebouwd na de goede cursus van BHV101. Vanaf nu zal ik ieder jaar weer bij BHV101 terugkomen voor een herhalingscursus.
Betül (Venlo) schreef op 20-10-2021
10
Brengt de lessen met enthousiasme en motivatie
Ewoud (Gouda) schreef op 19-10-2021
8
Veel dingen weet je wel, vandaar herhaling. Toch zit je bij sommige dingen na te denken, terwijl je eigenlijk niet zou moeten nadenken maar dient te handelen. Instructeur, handelde razend snel bij een calamiteit tijdens de cursus. Top!
Wouter (Culemborg) schreef op 18-10-2021
9
Het was alweer een jaar geleden dat ik de eerste cursus mocht bijwonen en door de Coronamaatregelen mochten we veel handelingen niet verrichten. Dit jaar was dat gelukkig anders. De cursus werd gegeven door een enthousiaste en ervaren specialist. Ik heb heel veel praktische tips en handelingen meegekregen die goed in het geheugen blijven zitten. Het was een kleine groep (6 personen) dus er was ruim tijd voor alle vragen en oefeningen. De dag vloog voorbij en ik ging met een goed gevoel weg. Hier kan ik mee aan de slag voor de werkplek en de collega's. Bedankt.
Sandra (Den Haag) schreef op 16-10-2021
8
Het was een leuke en gezellige dag waarbij de puntjes weer eens op de i gezet werden. Geen poespas met schermen of kaartspellen maar gewoon uitwisselen van ervaringen en het herhalen van de praktijk. Inclusief het blussen met een blusdeken. Het eten was wat minder. De smaak was prima maar het eten was wat eenzijdig (voornamelijk vis).
Wouter` (Leiderdorp) schreef op 14-10-2021
5
de trainster heeft veel kennis van zaken, maar stond mijns inziens teveel op zenden. hierdoor werd het een erg lange dag. het had wat mij betreft afwisselender gekund. ook meer toetsen van kennis, filmpjes tussendoor. slechts twee keer heeft ze ons iets laten doen, reanimeren en 1 keer brand blussen. terwijl juist deze cursussen interactief te maken zijn en ook in groepjes uiteen, soort kennisquiz etc
angele (zeist) schreef op 13-10-2021
8
Enthousiaste cursusleider, heldere uitleg, leerzame cursus. Fijn dat de cursus inhoudelijk weer anders was dan mijn vorige BHV-cursus; zo leer ik steeds wat nieuws.
Evelien (Deventer) schreef op 12-10-2021
8
Freek heeft een fijne invulling van de dag. Theorie afgewisseld met praktijk. Leuke sfeer en op die manier goed te onthouden.
Patricia (Raamsdonksveer) schreef op 11-10-2021