Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9,0
Goede oefeningen, rustige uitleg. Na de training nog wel het idee dat ik wel een herhaling nodig heb over een tijdje om meer te oefenen.
Iris Wijngaards schreef op 15-11-2018
8,0
Mijn ervaring was goed, de instructies waren duidelijk. Over sommige onderwerpen hadden we het wel erg kort, dat had naar mijn mening nog beter gekund. Verder heb ik een leerzame dag gehad!
Veertje schreef op 15-11-2018
8,0
erg prettige, grappige, leuke, confronterende en down-to-earth begeleider. Leuk, verfrissend en prettig om in de klas bij te zitten.
Ali Mokarram schreef op 15-11-2018
8,0
Goede mix tussen theorie en praktijk zodat de stof beter landt. Verder werd voor een prima maaltijd gezorgd.
Geertjan Ebbers schreef op 15-11-2018
8,0
Veel geleerd; goede uitleg en individuele aandacht bij praktijkoefeningen.
Gea Tijssen schreef op 15-11-2018
8,0
Leerzaam en nuttig. En leuk.
Umut Öztürk schreef op 14-11-2018
9,0
Ik vond het een erg goede cursus, humor waar dat kon maar serieus op de momenten dat het nodig was. Heldere uitleg en goede en uitgebreide praktijkoefeningen. Niet het "alleen laten zien en nadoen" maar echt begrijpen wat en waarom je iets doet.
Floris de Vries schreef op 14-11-2018
6,0
Ik kwam op herhaling maar voor de eerste keer bij 101BHV. De inhoud van de cursus is prima al mocht het op sommige vlakken van mij wel wat inhoudelijker en uitgebreider zijn. Zo hebben slechts enkele cursisten maar met een brandblusser mogen blussen, wat ik toch wel een belangrijk onderdeel vind. Ook had ik meer beeldmateriaal verwacht bij het onderdeel EHBO. Dit maakt het niet alleen makkelijker om te onthouden maar het gaat ook meer tot de verbeelding spreken. Zeker op een dag met veel informatie om naar te luisteren.
Verder vond ik het jammer dat de instructeur weinig tot geen eigen ervaringen had met EHBO dan wel brand. Uiteraard begrijp ik dat dit geen vereiste mag zijn voor een instructeur maar een persoon uit de praktijk kan juist die persoonlijke ervaring gebruiken om bepaalde dingen te verhelderen. Daarnaast zijn juist die ervaringen erg interessant en leerzaam tijdens een dergelijke cursus.
Tot slot wil ik nog benoemen dat ik de instructeur met vlagen neerbuigend vond. Meerdere cursisten voelde niet de vrijheid om vragen te stellen of juist antwoorden te geven omdat ze schrik hadden hierin een fout te maken. Ook werd in enkele gevallen een voorval of vraagstelling zo uitgelicht dat de persoon in kwestie er zichtbaar ongemakkelijk van werd. Dit kan uiteraard bij een dergelijke cursus niet de bedoeling zijn.
Al met al een leerzame dag gehad maar naar mijn mening kunnen meerdere punten verbeterd worden!
Anoniem schreef op 13-11-2018
9,0
We hebben theorie en praktijk met een lach en een traan afgewikkeld.

1 minpunt was dat ik mij een week voor opgegeven cursus verzocht werd een andere datum en tijd uit te zoeken.
Brenda schreef op 12-11-2018
8,0
De instructeur was wat te laat, maar wel heel helder in zijn uitleg. Veel verteld, veel tijd voor vragen en ook veel zelf bezig kunnen zijn. Kortom een prima herhalingscursus!
Wilco Hoogeveen schreef op 12-11-2018
10,0
Leerzame cursus, veel praktijkoefeningen en prima locatie
Jan schreef op 09-11-2018
5,0
Trainer zette degene die een fout antwoord gaf vaak voor schut. Hij lachte veel dingen weg en raffelde dingen af die wel belangrijk waren. Voor sommige dingen ook te weinig tijd zoals brandjes blussen.

Achteraf ook niet te horen gekregen of we nog iets krijgen van een diploma of pasje. Niets ontvangen hiervan.

Vooraf bij het doorgeven van een wijziging was het al een hoop gedoe. Telefonisch een aantal keer de naam gespeld voor de wijziging en daarna alsnog een bevestiging ontvangen met foutieve naam.

Matig!
Elle van Spreuwel schreef op 09-11-2018
8,0
Bas bracht het erg leuk waardoor de cursus mijn inziens beter blijft hangen in ons geheugen.
Karo Merx schreef op 08-11-2018
8,0
Het was duidelijk,leuk en leerzaam.
Wel veel zitten.
Neilka Lemans schreef op 08-11-2018
8,0
nvt
Maurice Lipsch schreef op 08-11-2018
10,0
Goed geregelde dag. Heel veel nuttige dingen geleerd van een ervaren docent die ruim de tijd neemt voor vragen en alles duidelijk uitlegt.
Vincent schreef op 08-11-2018