Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

9
Docent Bas was erg enthousiast en had verhalen en voorbeelden uit de praktijk. Zeer leerzaam!
Laura (Amsterdam) schreef op 05-12-2019
10
Bas geeft de cursus op een leuke Manier ga zo door bas👍
Suzanne (Hoofddorp) schreef op 05-12-2019
10
helder
G. (Vaassen) schreef op 05-12-2019
2
Onze instructrice was een dame die vooral graag anekdotes (die veelal niets te maken hadden met de te leren handeling) wilde vertellen, dit ging ten koste aan aan de tijd om daadwerkelijk te leren hoe te reanimeren / brandjes te blussen etc.
Joanne (Amsterdam) schreef op 04-12-2019
8
Ik vond het oprecht een leuke en leerzame cursus, wat ik met plezier heb afgerond. En uiteraard complimenten voor de begeleider!
Selma (Rotterdam) schreef op 04-12-2019
8
Ik heb een hele leerzame en leuke BHV herhaling cursus gehad. De manier waarop Gert ons meenam in het verhaal was erg prettig (leuk & informatief). Hele mooie opfris cursus. Wel miste ik een paar thema's m.b.t. brandveiligheid: hoe een ruimte te benaderen etc. Verder top!
Lei (Utrecht) schreef op 03-12-2019
6
Weinig praktische tips. Vooral bij het reanimeren is dit belangrijk, dit heb ik gemist. Kon veel efficiënter zonder alle anekdotes en zijsporen.
A.K (Amsterdam) schreef op 02-12-2019
8
Een erg interactieve dag, veel geleerd, veel gezien en hopelijk veel onthouden.
S. (Groningen) schreef op 02-12-2019
8
De docent was erg bevlogen en duidelijk. De cursus was erg leerzaam. De locatie (Mercure hotel) was alleen erg verouderd en de lunch matig. Met allergieën werd onvoldoende rekening gehouden wat resulteerde in een bezoek van de ambulance voor een van de medekandidaten. Slecht! Misschien toch uitkijken naar een modernere en professionelere locatie?
E. (Groningen) schreef op 02-12-2019
8
Voor mij de 1ste keer BHV. Fijn om wat zekerder te zijn in een noodsituatie. Fijne uitleg en fijn dat je het ook meteen in de praktijk brengt na de uitleg.
Frances (Veldhoven) schreef op 02-12-2019