Beoordelingen

klantenvertellenLees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt Klantenvertellen.nl voor BHVAmsterdam.nl. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn. BHVAmsterdam.nl vind het erg belangrijk wat de ervaring van de klanten zijn. Zo kunnen wij onze dienstverlening steeds beter maken. Hieronder lees je de beoordelingen die onze klanten hebben gedeeld.

 


 

8
De ervaring was goed,Leraar legde alles goed uit en was lekker praktisch.
Maxim (Den Bosch) schreef op 21-08-2019
7
Ik zelf kom op herhaling voor mijn BHV en beschik al de kennis. Ik merkte echter dat nieuwe BHVers worstelde met het opnemen van kennis en het toepassen tijdens de oefeningen.Een apparte les voor mensen die graag BHVer willen worden zou helpen. De herhaling les kan dan veel interessanter worden, waar bijvoorbeeld BHVers getest worden op hun kennis.
Chiel (Eindhoven) schreef op 19-08-2019
8
De informatie is professioneel door de cursusleider gebracht en de aanwezige stagiaire heeft een positieve aanvulling gegeven op de dag.
Ton (Den Bosch) schreef op 12-08-2019
6
My Dutch understanding was challenged today, as I thought I would be able to follow the course in Dutch. However there were so many technical terms that I simply could not understand and therefore was finding it difficult to keep up. The team were fantastic and many were helpful with translations and team work building, but in general as a British National I should have probably taken the course in English, even though my Dutch understand and communication is quite reasonable :)
Gita (Amstelveen) schreef op 07-08-2019
8
Veel geleerd, leuk en interactief
Claudia (Capelle ad IJssel ) schreef op 05-08-2019
8
Prima cursus!
Jeremy (Baarn) schreef op 05-08-2019
8
Leuke training die rekening hield met de ervaringen in de groep en de omstandigheden.
Tamar (Amsterdam) schreef op 05-08-2019
8
Betrokken worden, iedereen wordt aangesproken, leuke manier van les geven..
John (Hoogvliet Rotterdam) schreef op 05-08-2019
10
Duidelijk en met goede praktijkvoorbeelden.
Lieke (Den Bosch) schreef op 01-08-2019
8
Zie hierboven. Het was een goede en educatieve dag. Wellicht wat kort voor alle inhoudt, maar wel heel duidelijk.
Michelle (Rotterdam) schreef op 31-07-2019