BHV cursus

Een BHV cursus volgen voor basis of herhaling? Door het volgen van de BHV cursussen van BHV Amsterdam voldoet u aan de wettelijke verplichting zoals in de Arbowet vermeld staat. En belangrijker nog, u zorgt op die manier voor een veilige werkomgeving. Voor uzelf en voor uw medewerkers, net als voor klanten en andere bezoekers. Tijdens een BHV cursus leren we deelnemers hoe zij moeten handelen tijdens calamiteiten en noodsituaties, zoals reanimeren en het gebruik van de AED. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

BHV cursus kosten: wat kost de training?

Wij proberen de BHV cursus kosten laag te houden. De cursus duurt daarom slechts één dag en is beschikbaar bij ons op locatie in Amsterdam. De BHV cursus is geschikt voor ZZP’ers, kleine en MKB-bedrijven. Vanaf 5 deelnemers is het mogelijk een BHV op locatie te organiseren. We komen dan naar u toe, om op locatie te oefenen in de praktijk. U kunt een goedkope BHV cursus volgen vanaf € 119,00 per persoon (BHV herhaling + E-learning).

De cursus BHV brengt kosten met zich mee, maar heeft ondertussen veel meer veiligheid te bieden. Het voorkomt gevaarlijke situaties bij calamiteiten, omdat goed duidelijk is wat er moet gebeuren. U voldoet netjes aan de verplichtingen en zorgt voor een veilige omgeving om in te werken en in te verblijven. Op die manier is de BHV cursus een uitstekende investering in de veiligheid rondom uw organisatie.

Bhv Brand Ontruiming

Cursus BHV in Amsterdam

Een cursus BHV volgen in Amsterdam? Wij zorgen er in 1 dag voor dat u alle onderdelen doorloopt en de stof goed beheerst. Op basis daarvan ontvangt u het BHV certificaat en het pasje, die beiden 1 jaar geldig zijn. Na dat jaar kunt u gebruik maken van de goedkopere herhaling, om de certificering te verlengen. Meld u online aan voor een BHV cursus in Amsterdam of neem contact met ons op voor vragen, wij horen graag van u.

Cursussen met startgarantie

7 dagen van te voren gratis annuleren

+2.500 cursisten gingen je voor

Cursussen met startgarantie

7 dagen van te voren gratis annuleren

+2.500 cursisten gingen je voor