Controle en onderhoud

In geval van een calamiteit, moeten de BHV’ers kunnen beschikken over de juiste middelen om eerste hulp te kunnen verlenen. Denk aan brandblussers, EHBO koffers en AED apparaten. Al deze middelen moeten onderhouden te worden. Door jaarlijks controle en onderhoud te verrichten, doen wij er alles aan dat de BHV’ers over de juiste middelen beschikken.

Offerte aanvragen of neem contact met ons op.

Brandblusser aan de muur
ELK JAAR CONTROLE EN ONDERHOUD

Onderhoud brandblussers in Amsterdam

In Amsterdam kun je bij ons terecht voor verkoop, controle en onderhoud aan brandblussers. Wij controleren en onderhouden uw schuimblussers, CO2 blussers, poederblussers, brandslanghaspels, verrijdbare bluswagens en droge blusleidingen. Dankzij de kennis en ervaring van onze servicemonteurs, kunnen wij alle soorten en typen blusmiddelen onderhouden in Amsterdam en omgeving.


Meer informatie onderhoud brandblussers
GRIJP NOOIT MIS

Onderhoud EHBO koffers

Zijn er in het gebouw EHBO koffers aanwezig? Dan is het belangrijk om deze eens per jaar te onderhouden. Controle en onderhoud aan EHBO koffers is vaak wat er bij inschiet. De EHBO koffer of verbanddoos dient regelmatig (jaarlijks of indien gewenst vaker) gecontroleerd te worden op houdbaarheidsdatum en volledigheid. In Amsterdam en omgeving helpen wij u graag mee!


Meer informatie onderhoud EHBO koffers
ehbo koffer onderhoudssticker
bhv amsterdam AED producten
BETROUWBARE AED APPARAAT

Onderhoud AED apparaten en kasten

Het is van levensbelang dat je erop kunt vertrouwen dat de AED altijd gebruiksklaar is. Hoewel de meeste AED’s onderhoudsarm zijn en zelftesten doen, moet er toch periodiek de batterij en elektroden vervangen worden en is het advies om de AED elk jaar te laten controleren.


Meer informatie onderhoud AED apparaat