Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor

BHV herhaling E-learning

BHV herhaling met e-learning is een sneller en goedkoper alternatief voor de traditionele BHV herhaling. Hoe dat kan? Dankzij e-learning kunnen BHV’ers aan de slag met zelfstudie. Voor de belangrijke basis, om de kennis weer up-to-date te maken.
Na de periode van zelfstudie door middel van e-learning volgt er een korter praktijkgedeelte. Op die manier lukt het om de kosten te beperken, waardoor de BHV herhaling goedkoper is dan zonder de e-learning.

Snelste manier voor een herhaling

De BHV herhaling e-learning is bovendien de snelste manier om de geldigheidsduur van het certificaat te verlengen. Netjes volgens de belangrijke richtlijnen op basis van de ARBO-wet, zodat u voldoet aan de verplichtingen die er gelden. Dat voorkomt een boete tijdens een bezoek door de Inspectie sociale zaken en werkgelegenheid. En belangrijker nog, u voorkomt daarmee gevaarlijke situaties tijdens calamiteiten, omdat de BHV’ers binnen uw organisatie op de juiste manier kunnen ingrijpen.

Specificaties BHV herhaling E-learning

Duur praktijk 2-3 uren zelfstudie + 4 uren praktijkbijeenkomst
Vooropleiding BHV basis
Lesmateriaal Incl. e-learning (geschikt voor alle apparaten)
Certificaat Incl. BHV certificaat + BHV pasje
Geldigheidsduur 1 jaar
Dagarrangement Incl. koffie/thee

Aanmelden locatie en data

voor BHV herhaling E-learning

Volgens ons systeem maakt u gebruik van een verouderde browser. Hierdoor kan de boekingsmodule niet volledig functioneren. Kunt u niet boeken? Neem dan via deze weg contact met ons op.

Praktische informatie

Alles wat je wilt weten over BHV herhaling E-learning

E-learning BHV herhaling boeken

Boek de e-learning BHV herhaling om er daarmee voor te zorgen dat de certificering weer een jaar lang geldig is. Wij verzorgen basistrainingen en herhalingen, altijd volgens de belangrijke richtlijnen en om netjes aan de verplichtingen te voldoen. Heeft u vragen over de e-learning en andere herhalingen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Inhoud BHV herhaling E-learning

 1. Inleiding
 2. Niet-spoedeisende Hulp
 3. Spoedeisende Eerste Hulp
 4. Brandbestrijding
 5. Ontruiming
 6. BHV examen

Elke hoofdstuk sluit je af met een deeltoets. Na het positief afronden van alle deeltoetsen krijg je toegang tot de eindtoets. De eindtoets bestaat uit 40 vragen moet je beantwoorden in 30 minuten.

bhv amsterdam bhv-elearning-inhoud

Praktijkbijeenkomst

Als je 24 uur voor aanvang van de praktijkbijeenkomst bent geslaagd voor je theorie mag je deelnemen aan de praktijkbijeenkomst. Tijdens deze dag oefen je de handelingen van een BHV’er:

 • Reanimeren
 • Stabiele zijligging
 • Buikstoten
 • Verbandleer
 • Blusoefeningen

Tijdens een praktijkbijeenkomst staat oefenen van de BHV handelingen centraal. Het geleerde theorie via E-learning zal getoetst worden middels de handelingen.

Voor wie is BHV herhaling + E-learning geschikt

De cursus BHV herhaling + E-learning is geschikt voor deelnemers die het geen probleem vinden om zelf theorie via E-learning te leren. Mocht dit niks voor je zijn, dan kun je deelnemen aan de cursus BHV herhaling.

Veelgestelde vragen over BHV herhaling E-learning

we helpen je graag verder

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3407 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3407​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

BHV herhaling E-learning?

Meld je eenvoudig online aan voor een cursus!

Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor