BHV op locatie in Amsterdam

BHV cursus op eigen locatie boeken? De instructeur van BHVAmsterdam.nl komt naar uw organisatie toe om op eigen locatie een BHV cursus te geven voor uw BHV’ers. Een BHV op locatie, ook wel in company genoemd, biedt een aantal grote voordelen:

  • Geen reistijd naar de cursuslocatie
  • Oefenen met uw eigen organisatie binnen uw eigen gebouw
  • Als groep aan de slag met een BHV cursus specifiek voor de BHV’ers (maatwerk)
  • Al mogelijk vanaf 5 deelnemers

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@bhvamsterdam.nl

  • Filter
Soort cursus
Basis of herhaling
Vorm
Locatie
Certificering

Vanaf 5 deelnemers op locatie

Een BHV in company training is beschikbaar vanaf 5 deelnemers. Dat betekent dat u in één keer meerdere BHV’ers kunt trainen. Ideaal, omdat u de kans dat er altijd een BHV’er aanwezig is daarmee een stuk groter kunt maken. Uiteraard stemmen we de in company training BHV netjes af op de risico’s binnen uw bedrijf. Van te voren overleggen we wat voor jullie de risico’s zijn en kunnen de BHV cursus hierop inspelen om zo maatwerk te leveren.

Locatie niet geschikt?

Heeft uw organisatie 5 of meer BHV’ers maar is uw locatie niet geschikt? Bijvoorbeeld omdat uw locatie geen eigen terrein heeft voor het oefenen van branden blussen. Het is mogelijk om de BHV cursus ook op één van de twee cursuslocaties in Amsterdam, alleen voor uw groep, te geven. Dit kunt u aangeven als u een offerte aan gaat vragen.

Een BHV in company training organiseren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag over de mogelijkheden en brengen we een scherpe offerte aan u uit.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@bhvamsterdam.nl

Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor