BHV Amstelveen

BHV cursus of training in Amstelveen volgen? BHV is onderdeel van de Arbowet en bedrijven met personeel zijn verplicht één of meerdere medewerkers aan te stellen tot BHV’er. Zij kunnen dan eerste hulp verlenen bij een ongeluk, brand of als er over moet gaan op ontruimen. Door het volgen van een BHV cursus in omgeving van Amstelveen, leren de BHV’ers hoe zij de taken van een BHV’er moeten uitvoeren.

 

Cursuslocatie in Amstelveen

BHVAmsterdam.nl organiseert op meerdere plaatsen in en omgeving van Amsterdam een BHV cursus. Op een locatie vlak in de buurt van het Olympisch Stadion in Amsterdam-Zuid vinden er meerdere keren per maand een BHV cursus plaats waarbij het mogelijk is om vanaf 1 deelnemer al aan te sluiten.

Aanbod BHV cursussen in omgeving van Amstelveen

bhv amsterdam wat is bhv

BHV op eigen locatie in Amstelveen

De instructeurs van BHVAmsterdam.nl kunnen ook op eigen locatie een BHV cursus geven. Vanaf 5 deelnemers en indien de locatie geschikt is voor een BHV in company, kunnen we op jullie eigen locatie organiseren. Mocht jullie locatie niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat er geen ruimte is voor het blussen van branden, dan is het ook mogelijk om met een besloten groep de cursus te volgen op een locatie van BHVAmsterdam.nl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle BHV cursussen in Amstelveen

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Amstelveen

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Amstelveen

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3451 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.3
Klantenvertellen
9.3/10
3451​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor

Neem contact met BHVAmsterdam.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 020-2616733 of stuur een e-mail naar info@bhvamsterdam.nl.