BHV Amsterdam-Oost

In Amsterdam-Oost een BHV cursus volgen? BHVAmsterdam is een BHV opleider dat op meerdere locaties in Amsterdam een BHV cursus geeft. Tijdens een BHV training voor u of uw medewerkers zorgen de instructeurs van BHVAmsterdam.nl er voor dat zij de taken als BHV’er uit kunnen voeren. Aan het einde van de dag zijn de belangrijkste vaardigheden als BHV’er behandeld zoals eerste hulp verlenen (o.a. reanimeren en AED bediening), beginnende brand blussen en ontruimen.

Cursuslocatie in Amsterdam-Oost

BHVAmsterdam.nl organiseert op meerdere plaatsen in en omgeving van Amsterdam-Oost een BHV cursus. De dichtstbijzijnde locatie van Amsterdam-Oost is onze cursuslocatie op bedrijventerrein Sloterdijk.

Aanbod BHV cursussen in omgeving van Amterdam-Oost

bhv-brand-ontruiming

BHV op eigen locatie in Amsterdam-Oost

De instructeurs van BHVAmsterdam.nl kunnen ook op eigen locatie een BHV cursus geven. Vanaf 5 deelnemers en indien de locatie geschikt is voor een BHV in company, kunnen we op jullie eigen locatie organiseren. Mocht jullie locatie niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat er geen ruimte is voor het blussen van branden, dan is het ook mogelijk om met een besloten groep de cursus te volgen op een locatie van BHVAmsterdam.nl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.