BHV Amsterdam-West

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is voor elke organisatie met personeel verplicht. U of uw medewerkers zullen een BHV cursus moeten volgen om optimaal voorbereid te zijn op een calamiteit. Dit kan bij BHVAmsterdam.nl op één van de locaties in Amsterdam. In de buurt van Amsterdam-West hebben wij een geschikte locatie voor het volgen van een BHV training in Amsterdam.

 

Cursuslocatie in Amsterdam-West

BHVAmsterdam.nl organiseert op meerdere plaatsen in en omgeving van Amsterdam-West een BHV cursus. De dichtstbijzijnde locatie van Amsterdam-West is onze cursuslocatie op bedrijventerrein Sloterdijk.

Aanbod BHV cursussen in omgeving van Amterdam-West

BHV op eigen locatie in Amsterdam-West

De instructeurs van BHVAmsterdam.nl kunnen ook op eigen locatie een BHV cursus geven. Vanaf 5 deelnemers en indien de locatie geschikt is voor een BHV in company, kunnen we op jullie eigen locatie organiseren. Mocht jullie locatie niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat er geen ruimte is voor het blussen van branden, dan is het ook mogelijk om met een besloten groep de cursus te volgen op een locatie van BHVAmsterdam.nl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle BHV cursussen in Amsterdam-West

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Amsterdam-West

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Amsterdam-West

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3451 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.3
Klantenvertellen
9.3/10
3451​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor

Neem contact met BHVAmsterdam.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 020-2616733 of stuur een e-mail naar info@bhvamsterdam.nl.