BHV Zaandam

In Zaandam een BHV cursus volgen? BHVAmsterdam.nl geeft meerdere keren een per maand een BHV cursus in de buurt van Zaandam. BHV’ers leren eerste hulp verlenen bij een ongeluk, brand of als er over moet gaan op ontruimen. Door het volgen van een BHV cursus in omgeving van Zaandam, leren de BHV’ers hoe zij de taken van een BHV’er moeten uitvoeren.

 

Cursuslocatie in Zaandam

BHVAmsterdam.nl organiseert op meerdere plaatsen in en omgeving van Amsterdam een BHV cursus. De dichtstbijzijnde locatie van Zaandam is onze cursuslocatie op bedrijventerrein Sloterdijk.

Aanbod BHV cursussen in omgeving van Zaandam

BHV op eigen locatie in Zaandam

De instructeurs van BHVAmsterdam.nl kunnen ook op eigen locatie een BHV cursus geven. Vanaf 5 deelnemers en indien de locatie geschikt is voor een BHV in company, kunnen we op jullie eigen locatie organiseren. Mocht jullie locatie niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat er geen ruimte is voor het blussen van branden, dan is het ook mogelijk om met een besloten groep de cursus te volgen op een locatie van BHVAmsterdam.nl. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle BHV cursussen in Zaandam

Klik op een BHV cursus voor meer informatie

Vestigingsinformatie Zaandam

Alles over de locatie voor een BHV cursus in Zaandam

Tevreden klanten

Klanten aan het woord

3357 beoordelingen

Kwaliteit, samen met een persoonlijke aanpak. Dat is waar we voor gaan!

9.2
Klantenvertellen
9.2/10
3357​ beoordelingen

Wij werken o.a. voor:

Cursussen met startgarantie
7 dagen van te voren gratis annuleren
+2.500 cursisten gingen je voor

Neem contact met BHVAmsterdam.nl op

Elk bedrijf is anders en heeft te maken met verschillende risico’s. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 020-2616733 of stuur een e-mail naar info@bhvamsterdam.nl.